Djays

Home/Djays

The Djays

Samen met hun zonen Djay Djay (14 jaar) en Djaygo (13 jaar) ,”tante Djamila Santi” en “oom Roberto de Preter”, hebben Henry en Cindy sinds augustus 2019 hun eigen familieband: The Djays.

The Djays is afgelopen jaar ingestapt in het online avontuur van The Voice Family. Het waren geweldig spannende maanden met online stemmen, live opnames in de vintage ruimte van Newz, bezoekjes van de RTL-4 (camera)crew samen met Geraldine Kemper en het coachteam Nouki B (Anouk en Ali B) heeft The Djays een wel verdiende 3e plaats van Nederland gehaald!

Djay Djay speelt sinds zijn 6e electrisch gitaar en zijn broer Djaygo drumt er op los. Cindy en Djamila hebben de zanglijnen onder hun hoede en de toetsen van Henry en groovende bas van Roberto maken The Djays compleet. Tijdens deze spannende maanden is tevens het repertoire van The Djays flink uitgebreid en heeft de bezetting zich gericht op bekende Nederlandse- en Engelstalige covers. Van Parijs van Kenny B tot James Bay en Justin Timberlake.

Er volgden veel interviews, opnames, radio-uitzendingen en als klap op de vuurpijl een mooi concert in hun hometown Tilburg in het fantastische Stadstheater De Boemel. De optredens stroomden binnen, maar helaas heeft Covid-19 roet in het eten gegooid. Ondanks deze kleine tegenvaller proberen de jongste bandleden van The Djays de tijd nuttig in te vullen. Ze storten zich op het uitzoeken van nieuwe nummers, luisteren erna en tijdens de privélessen drums en gitaar proberen ze alles te perfectioneren. Kortom een veelbelovende familieband die er klaar voor is, om in 2021 weer op het podium te staan!

The Djays in de media

Klik op een afbeelding om naar het bijbehorende artikel te gaan

(link opent in een nieuw venster).

Brabants Dagblad

Omroep Tilburg

Brabants Dagblad

Facebook